تبلیغات
مرجع اطلاعات پزشکی - غذاهای زندانی شده را نخورید!
 
درباره وبلاگ


مرجع اطلاعات پزشکی

مدیر وبلاگ : site059
نظرسنجی
مایل به دیدن چه مطالبی در سایت 059 هستید ؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
مرجع اطلاعات پزشکی
مرجع اطلاعات پزشکی
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
شنبه 28 دی 1392 :: نویسنده : site059

غذاهای زندانی شده را نخورید!

روغن زیاد و طعم دهنده‌هایی که برای خوشمزه‌تر شدن غذاهای آماده به آن‌ها اضافه می‌شود نیز باعث افزایش چربی خون و گاهی مسمومیت‌های غذایی می‌شود.
امروزه بیشتر افراد به دلیل مشغله زیاد کاری، از غذاهای کنسروی استفاده می‌کنند و مصرف این نوع غذا‌ها بسیار رایج شده اما بهتر است از ضررهای این نوع از غذا‌ها نیز آگاه باشیم.

دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف بیش از حد غذاهای کنسروی به دلیل اینکه در آن‌ها از مواد نگهدارنده، طعم دهنده‌های مصنوعی و رنگ‌ها استفاده می‌شود با گذشت زمان مشکلات بسیاری را ایجاد می‌کند. 

وی گفت: چون زمان تولید تا مصرف غذاهای کنسروی طولانی است، به آن‌ها مواد نگهدارنده اضافه می‌کنند تا از فساد آن جلوگیری شود، که این مواد در دراز مدت باعث سرطان، آسم، آلزایمر و انواع آلرژی‌ها می‌شوند. 

نیستانی افزود: نمک یکی از عناصر اصلی برای ماندگاری غذاهای کنسروی است که عامل اصلی افزایش فشار خون و بیماری‌های قلبی و عروقی است. 

این متخصص تغذیه ادامه داد: روغن زیاد و طعم دهنده‌هایی که برای خوشمزه‌تر شدن غذاهای آماده به آن‌ها اضافه می‌شود نیز باعث افزایش چربی خون و گاهی مسمومیت‌های غذایی می‌شود. 

وی با بیان اینکه یک گرم سم موجود در مواد غذایی کنسروی برای کشتن ۱۰ میلیون نفر کافی است گفت: همه غذاهای کنسروی، نه فقط کنسرو ماهی، باید به مدت ۲۰ دقیقه جوشانده شوند تا میکروب‌های آن‌ها از بین برود. 

وی در پایان گفت: سستی، خستگی، سردرد، گیجی و اختلال بینایی از علائم خطرناک مسمومیت بعد از مصرف غذاهای کنسروی است. 




نوع مطلب : سلامت عمومی، 
برچسب ها : غذاهای زندانی شده را نخورید! روغن زیاد و طعم دهنده‌هایی که برای خوشمزه‌تر شدن غذاهای آماده به آن‌ها اضافه می‌شود نیز باعث افزایش چربی خون و گاهی مسمومیت‌های غذایی می‌شود. امروزه بیشتر افراد به دلیل مشغله زیاد کاری، از غذاهای کنسروی استفاده می‌کنند و مصرف این نوع غذا‌ها بسیار رایج شده اما بهتر است از ضررهای این نوع از غذا‌ها نیز آگاه باشیم. دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف بیش از حد غذاهای کنسروی به دلیل اینکه در آن‌ها از مواد نگهدارنده، طعم دهنده‌های مصنوعی و رنگ‌ها استفاده می‌شود با گذشت زمان مشکلات بسیاری را ایجاد می‌کند. وی گفت: چون زمان تولید تا مصرف غذاهای کنسروی طولانی است، به آن‌ها مواد نگهدارنده اضافه می‌کنند تا از فساد آن جلوگیری شود، که این مواد در دراز مدت باعث سرطان، آسم،
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب