تبلیغات
مرجع اطلاعات پزشکی - مطالب فروردین 1389
 
درباره وبلاگ


مرجع اطلاعات پزشکی

مدیر وبلاگ : site059
نظرسنجی
مایل به دیدن چه مطالبی در سایت 059 هستید ؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
مرجع اطلاعات پزشکی
مرجع اطلاعات پزشکی
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
یکشنبه 29 فروردین 1389 :: نویسنده : P.G

کیش 

در بازی شطرنج به حالتی که در آن یکی از طرفین با یک (و یا گاهی ۲ و یا چند عدد) از مهره‌های خود، مهره شاه حریف را تهدید می‌کند در صورتی که مهره شاه حریف قادر به گریختن و جابه جائی باشد و با جابه جائی شما دیگر خطری او را تهدید نکند کیش نامیده می‌شود.

همچنین، چنانچه مهره شاه حریف گیر افتاده و دیگر توانائی حرکتی را نداشته باشد کیش و مات نامیده می‌شود.





نوع مطلب :
برچسب ها : کیش کیش کیش کیش کیش کیش کیش کیش کیش کیش کیش کیش کیش کیش کیش کیش کیش کیش کیش کیش کیش کیش،
لینک های مرتبط :


یکشنبه 22 فروردین 1389 :: نویسنده : site059

بازی شبیه ساز UK Truck Simulator 2010

UK Truck Simulator 2010 : پس از بازی بسیار موفق و پرفروش german truck اینبار بازی بسیار زیبای uk track .بازی جدید و بسیار زیبای گرافیکی شبیه ساز خودروهای سنگین انگلیس!بازی شبیه ساز خودروهای سنگین انگلیس( کامیون , تریلی و … ) یک بازی جذاب و به دور از هر گونه هیجان با سبک Open World با امکانات جالب دیدنی میباشد که برای اولین بار با قوانین رانندگی در اروپا و با ماشینهای سنگین ساخت اروپا شبیه سازی شده است . در این بازی شما ضمن لذت بردن از خود آن میتوانید از تمام شهرهای انگلستان بازدید کنید. از منچستر به لیورپول بروید و تا لندن رانندگی کنید و.... بار ببرید.

در این بازی سعی شده که هم چیز ریل باشه یا به عبارتی تا حد امکان بازی به سمت realistic بودن میل کنه تا کاربر خودش رو در فضای واقعی حس کنه ؛ مثلا در حین بازی گازوییل تمام میکنید و باید همیشه مطمن باشید که تا پمپ بنزین بعدی که از روی نقشه میتونید پیداش کنید باکتون پر هست ! یا اینکه راننده پس از مدتی احساس خستگی خواهد کرد که حتما باید پارک کنید و استراحت کنید وگرنه پلیس شما را جریمه خواهد کرد , ضمن اینکه از تمام قوانین راهنمایی و رانندگی مثل سرعت مجاز , راهنما زدن در مواقع لازم , سبقت غیر مجاز و … باید تبعیت کنید وگرنه در حین انتقال یک محموله ممکن است چندین بار جریمه شوید !!!
از امکانات جالب و مهم دیگر بازی میتوان به قابلیت خرید ماشین جدید , تریلر و حتی خرید قطعات برای ماشینتان اشاره نمود . بعد از کمی پیشرفت در بازی شما میتوانید تعداد بیشتری ماشین خریده و حتی برای خودتون راننده استخدام کنید تا همزمان با چند ماشین به بازی ادامه دهید .


قیمت این محصول 20000 ریال + 16500 ریال هزینه پست پیشتاز

برای سفارش با شماره 09128018759 تماس حاصل فرمائید .






نوع مطلب :
برچسب ها : بازی شبیه ساز UK Truck Simulator 2010، بازی شبیه ساز UK Truck Simulator 2010 - بازی شبیه ساز UK Truck Simulator 2010، بازی شبیه ساز UK Truck Simulator 2010 - بازی شبیه ساز UK Truck Simulator 2010 - بازی شبیه ساز UK Truck Simulator 2010 - بازی شبیه ساز UK Truck Simulator 2010 - بازی شبیه ساز UK Truck Simulator 2010 - بازی شبیه ساز UK Truck Simulator 2010 - بازی شبیه ساز UK Truck Simulator 2010 - بازی شبیه ساز UK Truck Simulator 2010 - بازی شبیه ساز UK Truck Simulator 2010 - بازی شبیه ساز UK Truck Simulator 2010 - بازی شبیه ساز UK Truck Simulator 2010،
لینک های مرتبط :


چهارشنبه 18 فروردین 1389 :: نویسنده : site059

مجموعه ای زیبا از ماشین های Lamborghini

این بار در سایت کمیاب آنلاین مجموعه والپیپرهای فوق العاده زیبا به نام Lamborghini Wallpapers را برای شما دوستداران والپیپر اماده نموده است. شامل ۷۵ صویر پس زمینه در سایز ۱۴۴۰×1920 می باشد.این تصاویر به دلیل کیفیت بالا و زاویه ی مناسب عکس برداری برای تصاویر پس زمینه ی ویندوز بسیار مناسب می باشد.امیدواریم از این تصاویر زیبا لذت ببرید.







ادامه مطلب


نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


یکشنبه 15 فروردین 1389 :: نویسنده : P.G

رژیم غذایی مناسب برای یک شطرنج باز

 بازیکنان شطرنج به ورزش ها و تمرینات فیزیکی روزانه اهمیت زیادی می دهند ولی چون شطرنج یک بازی فیزیکی نیست هیچ کس راجع به عادت تغذیه و رِژیم های مناسب برای بازیکنان شطرنج صحبت نمی کند . روبرتو بالیون ( (Roberto Baglione از وزارت تغذیه ، « مرکز عملکرد عالی ورزش ملی » بوینوس آیرس آرِژانتین بطور منظم عادت های غذایی استادان بزرگ را مورد مطالعه قرار داده است . بررسی های او 72 استاد بزرگ بین المللی فعال را در بر دارد ( 17 زن و 55 مرد ،‌ 55- 18 سال ) که از سی و پنج کشور جهان به پرسش نامه وی که حاوی 15 موضوع است پاسخ داده اند . مقاله وی حاوی مشاهداتی است که همراه با توصییه های مفید برای بازیکنان شطرنج می باشد . این مقاله به بازیکنان شطرنج کمک می کند تا رژِیم غذایی خود را برنامه ریزی کنند .
شطرنج در سطوح بالا بعنوان یک ورزش طاقت فرسا تلقی می شود ،‌ نه تنها بصورت ذهنی بلکه بطور فیزیکی از آن یاد می شود . یک مسابقه شطرنج می تواند با بیش از 7 ساعت شرایط استرس زا برای بازکنان همراه باشد .
تحقیقات انجام شده بوسیله استاد بزرگ و پزشک آلمانی هلموت فلوگر « Helmut Pfleger » ثابت نموده است که بازیکنان برجسته شطرنج در مسابقات پارامتر های فیزیولوِیکی قابل مقایسه ای با افراد فعال در ورزش های فیزیکی نظیر تیر اندازی ، اتومبیل رانی و گلف را دارند و بنابر این با این معیار شطرنج می تواند درهمان گروه رشته های ورزشی که یاد شد قرار گیرد .
بنابر این لازم است تا آمادگی خود را محدود به ساعات بررسی صفحه شطرنج معطوف نکنیم . بلکه باید برنامه های کامل تری را در نظر گیریم که شامل تمرینات ورزشی و برنامه غذایی مناسب در بین سایر نیاز ها باشد .
برای این که عادت های ورزشی استاد بزرگان فعال را تحلیل کنیم ،‌یک بررسی جهانی در سال 2006 با تاکید ویِژه بر عادت های غذایی صورت گرفت .
ما نتوانستیم بررسی های قبلی در ارتباط با عادت های تغذیه بازیکنان برجسته شطرنج را پیدا کنیم و انتظار داریم که نتایج این تحقیق بتواند برای بازیکنان از جمله استاد بزرگان ، پزشکان ،‌متخصصین تغذیه و تمرین دهنده ها مفید باشد .
بررسی اخیر 72 استاد بزرگ (‌از جمله 17 زن و 55 مرد ، 55 – 18 سال )‌ را از 35 کشور جهان را در بردارد که به پرشنامه مذکور حاوی 15 موضوع از طریق ای میل پاسخ دادند .
متوسط درجه بین المللی بازیکنان مورد تحقیق (‌به نقل از فهرست اکتبر 2006 FIDE ) 2402 برای زنان و 2551 برای مردان بود.
عادت های تغذیه
7/66٪ استادان مورد بررسی حداقل 3 وعده غذا در یک روز می خوردند و 1/36 ٪ آنها اغلب از خوردن صبحانه صرف نظر می کردند .
صبحانه یکی از مهم ترین وعده های غذایی روزانه است چون تاثیر مستقیمی بر عملکرد ذهن (‌ و بدن ) در صبح دارد . صبحانه تاثیر مستقیم بر تمرکز گلوکز در مغز و کبد داشته و بسیاری از مواد غذایی که برای تولید « نئو ترنسمیتر ها » ( neurotransmitter - فرستنده های شیمیایی که بر ارتباطات سلول های عصبی عمل می کنند )‌لازم است را تامین می کند .
بسیاری از محققین نشان داده اند که بدون صرف صبحانه تمرکز ذهنی وقتی فعالیت های فکری در صبح انجام می شود تحت تاثیر قرار می گیرد . و بر اساس آزمایش ها روی حافظه و تمرکز ،‌ صبحانه مناسب برای نگهداری عملکرد ذهنی در آن لحظه روز کمک می کند . حتی اگر هنوز هم تحقیقات ویِِژه برای شطرنج راجع به این موضوع لازم باشد ،‌می توان حدس زد که عملکرد بازیکنان شطرنج که در ساعات صبح تمرین کرده و مسابقه می دهند به همین طریق تحت تاثیر قرار گیرد .
از جمله دلایلی که چرا صبحانه از قلم می افتد این است که اغلب بازیکنان شطرنج در دیر وقت شب مطالعه کرده و سپس بعد از زمان صبحانه از خواب بر می خیزند .
با در نظر گرفتن برنامه غذایی ویژه برای مسابقات نتایج اصلی ذیل بدست آمد :
اکثریت استادان بزرگ ( 7/66٪ ) از پرخوری یا خوردن غذاها یی که به سختی قابل هضم هستند قبل از مسابقه اجتناب می کنند در حالی بقیه صرف غذای معمولی و منظم را ترجیح می دادند. ثابت شده است که بعد از صرف غذا فشار خون در اعضایی که در فرایند هضم نقش دارند بالا می رود و بنابراین خون و اکسیژنی که به سایر اعضا ی بدن مثل مغز فرستاده می شود ،‌کاهش می یابد . اگر مقدار غذایی که مصرف می شود حجیم و یا دیر هضم باشد در نتیجه این فرایند شدید تر شده و یا طولانی تر می شود و احساس خواب آلودگی و خستگی بیشتر و هوشیاری و تمرکز کمتر شده و مستعد انجام اشتباهات بیشتر در ارتباط با تمرکز و بررسی می گردند .
طی مسابقات ،‌تعداد زیادی از بازیکنان شطرنج (8/95٪) از غداهای جامد یا مایع استفاده می کنند در حالی که بقیه خیر .
بیشتر غداهای جامد ترجیح داده شده توسط استادان بزرگ شامل شکلات (5/80٪) ،‌میوه (6/14٪) ،‌و مشتقات غلات (8/9٪) بودند . واز بین انواع مایعات مورد مصرف بیشتر آب (1/72٪) ، قهوه (6/42٪) ،‌و چای (5/29٪) ترجیح داده شدند .
از نقطه نظر کیفی ، انتخاب غذاهای مایع و جامد مورد اشاره بدلیل منبع گلوکز آنها ،‌آب و سایر مواد غذایی و زمان هضم آنها می تواند رضایت بخش تلقی شود .
نیمی از بازیکنان مورد بررسی ( 36 نفر ) بدون نیاز به احساس تشنگی می خورند . احساس تشنگی علامت نیاز به یک نوشیدنی است ولی علامتی دیرهنگام است و در نتیجه شاخص مناسبی برای تعیین وضعیت هیدراسیون نیست . درصدی از مقدار آب موجود در بدن ممکن است قبل از احساس تشنگی از دست برود که برای تحت تاثیر قرار دادن و کاهش عملکرد ذهنی (‌فکری ) در تمرکز ،‌علم حساب و حافظه کوتاه مدت در مقایسه با یک وضعیت هیدراسیون عادی و مناسب ،‌ کافی باشد . همچنین تشنگی احساس ناخوشیندی برای بازیکنان می باشد .
طی مسابقات شطرنج ، معمولاً با عرق کردن آب زیادی از دست می رود و در بسیاری مواقع محیط گرم و یا مرطوب است . بعلاوه عرق کردن بین ورزشکاران خیلی متغیر است بدلیل وجود عوامل مختلف نظیر محیط سطحی پوست ، جنسیت ،‌بلوغ ،‌شدت کار ، لباس ،‌توانایی فیزیکی ،‌تطابق با گرما ،‌رِژیم غذایی و ... و بنابر این توصییه های جداگانه به مصرف مایعات و جایگزینی آب از دست رفته مشکل است .
یکی از مهم ترین یافته های بررسی حاضر این بود که تعداد اندکی از استاد بزرگان ( 2 بازیکن ) طبق گزارش تحت نظر متخصصین تغذیه برای دست یابی به نیاز های فیزیکی و ذهنی خود هستند





نوع مطلب :
برچسب ها : رژیم غذایی مناسب برای یک شطرنج باز رژیم غذایی مناسب برای یک شطرنج باز رژیم غذایی مناسب برای یک شطرنج باز رژیم غذایی مناسب برای یک شطرنج باز رژیم غذایی مناسب برای یک شطرنج باز،
لینک های مرتبط :


شنبه 14 فروردین 1389 :: نویسنده : P.G


مدیریت فرآیندها

تغییرات سریع و عظیم دو دهه اخیر در تکنولوژی و به خصوص افزایش نقش تکنولوژی اطلاعات و نظام های کامپیوتری در اداره سازمان ها، نحوه مدیریت و رهبری سازمان ها را دگرگون کرده و اداره سازمان ها به روش های قدیم و ساختارهایی که ریشه آنها به ابتدای قرن بیستم برمی گردد، تقریباً غیرممکن شده است. سازمان ها باید خود را برای همگامی با نظام های جدید اطلاعاتی آماده سازند. تجارت الکترونیکی، نظام های یکپارچه اطلاعاتی، مدیریت زنجیره تأمین کنندگان کالا و خدمات برای سازمان ها، مدیریت ارتباط با مشتریان و غیره همه دارای یک فصل مشترک مدیریتی هستند. پایه موفقیت تمامی این نظام ها بر دیدگاه فرآیندی استوار است.
نظام مدیریت فرآیند با در نظر گرفتن گام های مورد نیاز برای انجام کار و ایجاد ارتباط زنجیره ای بین این گام ها، سعی در یکنواخت کردن، ایجاد ثبات رویه، افزایش ارزش افزوده و مستندسازی می نماید. از طریق نظام مدیریت فرآیند می توان کارایی، سودآوری و کیفیت فرآیند تولید را افزایش داد. امروزه روش مورد توجه جهت بهبود عملکرد سازمان، بررسی فرآیند فعالیت ها در سازمان است که در نتیجه آن نقاط ضعف شناسایی شده و در جهت تقویت فرآیندها که منتهی به افزایش کارایی سازمان می شود اقدامات لازم صورت می گیرد.
نظام مدیریت فرآیند(Process Discipline) عبارت است از: ترکیبی از فعالیت ها و قوانین که هدف آنها دستیابی به هماهنگی و یکدستی (کامل) محصول به دست آمده ازتکرارهای متوالی فرآیند است و اطمینان می دهد که همه محصولات ساخته شده یکسان و مشابه هستند.


فواید نظام مدیریت فرآیند

تنها با ایجاد رویه در انجام کارها، عادت دادن کارکنان به پیروی و دنبال کردن گام های یکسان برای انجام یک کار، مستندسازی انجام کار و آموزش آن به افراد، تنوع سلیقه در انجام عملیات کاهش می یابد و بسیاری از مشکلات حل می شوند. در عین حال ممکن است مسائلی نیز در انجام کارها وجود داشته باشد که علت و معلول آن کاملاً قابل تحلیل نباشد، ولی یکسان کردن روش انجام عملیات باعث کاهش مشکلات کیفیت می شود. این مشکلات معمولاً ناشی از تفاوت بین روش مورد استفاده و روش تعریف شده است.

    • تعریف فرآیند
یک سری منطقی از تراکنش های مرتبط با یکدیگر که ورودی را به نتایج و خروجی ها تبدیل می کند.
یک فرآیند تجاری Transaction را به صورت های مختلف می توان تعریف کرد که در این متن، تعریف زیرمبنای کار قرار گرفته است.
  • زنجیره ای از فعالیت های تکراری و منطقاً مرتبط که از منابع شرکت بهره می گیرد تا یک موجودیت (فیزیکی یا معنایی) را با هدف دستیابی به نتایج و محصولات مشخص و قابل اندازه گیری برای مشتریان داخلی یا خارجی حاصل نماید. براساس این تعریف، تقریباً کلیه فعالیت های یک شرکت را می توان به صورت یک فرایند تجاری و یا بخشی از آن در نظر گرفت.

    • تقسیم بندی فرآیندها

  • فرآیندهای اصلی: این فرآیند ها هسته مرکزی و فرآیندهای ارزش ساز شرکت هستند. آنها به صورت محوری در شرکت اجرا می شوند و فعالیت های مستقیم را از تأمین کنندگان تا مشتری دربرمی گیرند.

  • فرآیندهای پشتیبانی: این فرآیندها به صورت مستقیم ارزش ساز نیستند، اما برای پشتیبانی فرآیندهای اصلی مورد نیاز هستند. فعالیت هایی همچون مدیریت مالی و مدیریت پرسنلی در این گروه قرار دارند.

  • فرآیندهای توسعه: این فرآیندها با هدف بالا بردن سطح کارآیی زنجیره ارزش با فرآیندهای اصلی و پشتیبانی آن انجام می شوند. مثال هایی از این گروه، توسعه محصول و توسعه تأمین کننده هستند.

    • تشخیص فرآیندهای سازمان و تعیین مالکیت آنها

  • اساساً هر سازمانی هم دارای واحدهای سازمانی است و هم از فرآیندها تشکیل می شود. اخیراً به جای در نظر گرفتن سازمان به صورت ترکیبی، از چندین واحد سازمانی به فرآیندهای تجاری شرکت توجه می شود. دلایل زیر این نگرش را منطقی جلوه می دهند.

  • هر فرآیند یک مشتری دارد و تمرکز بر فرآیند، منتهی بر تمرکز بهتر بر مشتری می شود.

  • ایجاد ارزش بر روی محصول نهایی از فرآیندهای افقی حاصل می شود.

  • با تعریف مرز فرآیندها، مشتریان و تأمین کنندگان فرآیندها، ارتباطات بهتر و درک کامل تری از نیازمندی های حاصل می شود.

  • با مدیریت کل فرآیندهایی که میان واحدهای سازمانی در جریان هستند، به جای مدیریت هر یک از واحدهای سازمانی، ریسک بهینه سازی های جزیی و دور شدن از بهینه سازی کلی کاهش می یابد.

  • با مشخص کردن مالک فرآیندها که مسئول اصلی فرآیندها هستند، از روش سنتی واگذاری مسئولیت به صورت سازماندهی وظیفه ای اجتناب خواهد شد.

  • مدیریت فرآیندها، پایه بهتری را برای کنترل زمان و منابع حاصل می کند. با در نظر گرفتن این حقیقت که هر فرآیند، یک مشتری و یک تأمین کننده دارد.


چه وقت باید به تغییرات توجه کرد؟

تحت چه شرایطی شما باید اجازه اعمال تغییر در فرآیندهای تحت مسئولیت خود را بدهید؟

  • باید دلایلی مبنی بر نتیجه بخش بودن تغییر وجود داشته باشد.

  • باید با متخصصان فرآیند مشورت و نظر ایشان را جلب کرد.

  • باید مطمئن شد که اعمال تغییر هیچ نتیجه بدی نخواهد داشت.

  • فرآیند جدید(تغییر یافته) باید هزینه ای کمتر یا حداقل برابر با فرآیند قبل داشته باشد(و اثبات این موضوع نیازمند بررسی همه جانبه و دقیق همه هزینه هاست).

  • باید به افراد مرتبط، فرصت بررسی تغییر را قبل از اعمال آن داد.

  • تغییر باید یک بهبود مشهود در فرآیند ایجاد کند.

  • کسانی که با این تغییر در ارتباط هستند، باید آموزش های لازم را طی کنند.

  • نظام مدیریت فرآیند بر کنترل تغییرات بنا شده است. فرآیندهای اندکی وجود دارند که می توانند در برابر اثرات تغییرات نسنجیده و ناهماهنگ مقاومت کنند. اگر در بررسی فرآیندهای خود، متوجه شدید به جای این که تغییرات در اثر آزمایشات و بررسی های کامل ایجاد شوند، به صورت منبع مشکلات فرآیند درآمده اند، وقت آن است که در شیوه اعمال تغییرات تجدید نظر کنید.


ضرورت بهبود فرآیندها

در بازار کنونی عوامل متعددی اعم از داخلی و خارجی موجب ضرورت بهبود فرآیندهای کاری شده اند که عبارتند از:

  • سطح عملکرد بسیاری از فرآیندها روند کاهشی مداوم را نشان می دهد مگر آن که نیروهایی برای حفظ آنها اعمال گردد. به عبارت دیگر برای سهولت حفظ استانداردهای جاری می بایست سطح مشخصی از نگهداری را اجرا کرد. اگر اضافه بر حفظ شرایط جاری، بهبود و نوسازی نیز مدنظر باشد. آن گاه لازم است که تلاشی بیش از نگهداری روزمره صرف گردد.

  • اگر فرآیندهای یک سازمان بهبود نیابد، آن گاه شرایط سازمان همواره مشابه شرایط رقبا خواهد بود. چنانچه این وضعیت به طور محض رخ دهد بدین معنا که نه سازمان و نه رقبا هیچ یک بهبود نیابند، در این صورت همواره سازمان های فعال دیگر این شانس را دارند که به این بخش از بازار وارد شوند.

  • مشتریان امروز به طور مداوم پرتوقع تر و رک تر می شوند. میزان کیفیت تأمین هر روز بهبود می یابد و موجب رشد تدریجی توقعات می گردد. اگر همواره این امکان وجود ندارد که فراتر از توقعات عمل شود که حالت ایده آل است اما حداقل می بایست توقعات را پوشش داد. چنانچه این اتفاق نیافتد بدون تردید مشتری از دست خواهد رفت







نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :




( کل صفحات : 2 )    1   2   
 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب